ART

Minden, ami művészet.

Friss topikok

Hermitage 250 - Manifesta 10

2014.03.04. 12:48 :: S.CH

"Más ünnepet akartunk..."

Június 28tól október 31-ig Szentpéterváron az Hermitage a 250.évfordulóját rendhagyó módon ünnepli: meghívta a jubileumi, tizedik Manifesta-t, hogy hozza el a kortárs európai művészetet a városba, a palota termeibe.

Kurátor: Kasper König

további információk a kommentben.

------------------

nehany project előzetes ( a WeekEnd interjúi alapján)

Lado Darahvelidze gyümölcs-migránsok / piac metafora: Azerbajdzsanbol, Grúziából, etc.

Jevgenyij Golant piaci árusokról, gyümölcsökből, zöldségekrol készült olaj képek 

 

 

1 komment

Címkék: collection gyűjtemény Manifesta SPB

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.CH 2014.03.04. 12:54:43

Mintha...
az idős hölgy születésnapját ünneplendő ahelyett, hogy a legkedvesebb képeit összecsomagolta volna egy erre a célra készített Vuitton-utazó bőröndbe és sorra látogatta volna európai rokonait (Londonban a kissé szeszélyes Tate-et, Párizsban a még mindig frivol d'Orsayt, hogy aztán hazafelé megálljon egy picit a megbízható Uffiziben), úgy döntött, hogy inkább a mindig meglepetést okozó, olykor botrányt is keltő legifjabb unokaöccsét hívja meg magához. Lesz, ami lesz.... végülis ünnepel. A 250.születésnapját, és az unokaöccs is épp 10 éves lesz.
süti beállítások módosítása