ART

Minden, ami művészet.

Friss topikok

Moszkva környékén - avagy piknik a szabadban

2012.07.29. 14:02 :: S.CH

VIDEKENP1150202.JPG1. útvonal tipp / Abramcevo és környéke

Kb. 50-60 km-re Moszkvától Észak-Keletre található a hajdani művésztelep, mely a mágnás-szponzor jóvoltából több művésznek adott ihlető pihenési lehetőséget a szépséges tó partján. A parkban a fakastély mellett, műterem, hajdani pihenőház-fürdő is megtekinthető a régi kápolna mellett.

 

2. útvonal  tipp / Bolsaja Vjázomi - Zaharovo -  Zvenyigorod

Mintha egy XIX. századi utazást tennénk a Moszkvától 40 km-re található Vjázom folyó partján található birtokon, a Goricin család nyári lakában. Ha időnk engedi átugorhatunk a közeli Zaharovo-ba,  Puskin nagymamájának birtokára. A merészebbek még a Sarapovka folyóban is megmártozhatnak, a nyírfák tövében. Fürdésre Zvenyigorod mellett is van lehetőség, a kolostor-erőd látogatása után. 

3. útvonal tipp /Arhangelskoye - Gridchinhall - Ubori

Séta a Golicin kastély parkjában, aztán látogatás a varázslatos galéria-alkotóház komplexumban, a Gridchin családnál (felismered, mert a háztetőn a Permből ismert "Red People"), aztán piknik a Moszkva folyó partján Uborinál.

 

 xuboriP1160297.JPG

 

Szólj hozzá!

Címkék: moscow parkok gridchinhall

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása