ART

Minden, ami művészet.

Friss topikok

Hybrid Art

2013.08.22. 14:39 :: S.CH

Mi is ez? Művészet és tudomány? "Computer"-izált szépség? Működő szinesztézia?

Cadu: Partitura / A brazil művész terepasztalán kisvonatok futnak, különös kis csápokkal felszerelve, melyek a sínek mellett sorakozó üvegvázákhoz érnek. Attól függően, hogy mennyi víz van és milyen magas az üvegtárgy - különös zene képződik. ( " A mozgás zenél")

Superuber: Octocloud / Ha okostelefonnal rendelkezel, akkor bekapcsolódhatsz az alkotás folyamatába, játszótársakká válik a nézőközönség többi játékos tagja. ("A technológia játszótárssá tesz")

Julius von Bismarck: Mirror / Julius az idei Nikolai Landart fesztivál vendége is, a mostani beltéri alkotása  vizuális dialógust teremt két , akár ismeretlen látogató között. Ha a mobil tükörbe nézel, akkor a tükör nem Téged mutat, hanem "megkeresi" / "érzékeli" a legközelebbi melletted állót, és annak arcát mutatja. A Tiedet pedig a másiknak. ("A mozgás érzést kelt")

hybrid.jpg

Philip Worthington: Shadow Monsters / A néző vetített árnyéka átváltozik a felületen, hullámos, csíkos lesz a haj, madár rebben, hangok változnak. ("Az árnyékod nem Te vagy")

Nishida and Koseki: Fragile Occupancy / Felfújódó, óriási, átlátszó léghengerek között sétálgatva, drasztikusan lecsökken a személyes tér határa. ("Átlátszó szűkösség")

Marco Brambilla: Materialization/Dematerialization / Az eredetileg úszómedence vízére vetített installációban, körben álló emberek tömege nő, amíg a teljes tér-felületet be nem tölti/ ("Vizuális szem-csapda")

Daan Roosegaarde: Crystal / Speciális kristálykövek, LED-eket rejtenek magukban. A 700 hybrid kő, érzékeli a körülötte lévő mozgást és mozgatást - ennek megfelelően világítanak, izzanak fel. A természetet "figyelemmel és energiával" követjük. ("Mozgásból fény")

1 komment

Címkék: moscow Hybrid art

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.CH 2013.08.22. 15:40:33

Hybrid Art - szineztézia varázslat
süti beállítások módosítása