ART

Minden, ami művészet.

Friss topikok

Parkokról, kertekről

2012.08.09. 15:12 :: S.CH

Park Gorkovo

Végy egy folyóparti többhektáros fás területet, esetleg egy csónakázó tóval, sőt talán egy zenélő szökőkút is lehet benne. Aztán legyenek kellemes kávézók, éttermek - természetesen szabadtéri teraszokkal. Strand röplabda pályára is gondoltál? Ám legyen! Ne feledd, hogy mindenütt nyugágyak, napozóágyak legyenek - a folyóparton akár tusolók is, de ha óriási hintaágyakra is gondoltál - az remek! A ping-pong asztalokat már nem is említem. Gyerekeknek esetleg legyen egy kis ökotudatos nyári iskola (Zelyanaya skola), ahol növényeket ültethetnek, és állatokat simogathatnak.

Ermitage kert

Legyen egy belvárosi kert, a Sadovaya kalcon belül, amit még a XX.század elején alapítottak. Legyen puha, frissen nyírt, gondozott a fű (esetleg virágszegélyekkel) - tele napozószékekkel. Lehet egy kis szökőkút is, akár. Aztán ping-pong asztalok, kézműves-vásár, étterem-kávézó. Gyerekeknek hinta, szörf, csuzda és esetleg aranyfácán és mókus (ketrecben). Ha azt mondod, hogy egyébként egy színház és egy opera is van a kertben. Azt már nem hiszem, csak ha látom!

Fili park

Legyen a Moszkva folyó partja! Óriási erdő, kövezett út (az ösvények helyett), dimbek-dombok. Fajátékok mindenütt a kicsiknek és az egyik zugában élménypark a nagyobbaknak. Tavasszal, nyáron, télen és ősszel. És természetesen legyenek szelíd mókusok és különleges madarak.

Arhangelskoye

Utazz el! Csak húsz kilométernyit, észak-nyugatra. A folyó partján ott a hajdani Golicin, majd Juszupov kastély. Sétálj a fák közt, le a folyópartra. Bolyongj.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: opera parkok kertek landart

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása