ART

Minden, ami művészet.

Friss topikok

Moscow Biennale

2011.10.10. 22:00 :: S.CH

Részletek a comment-ben

1 komment

Címkék: art biennale

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.CH 2011.10.10. 22:24:15

REWRITING WORLD.
A hajdani telefonkábeleken fény fut át - úgy tűnhet mintha benne szaladna, de nem ! csak a felületen észlelt illúzió ez; közös emlékezetünk része. DANIEL CANOGAN/SCANNER.

Tükörjáték labirintusba rejtve - vagy körbe és négyzetbe zárva. JEPPE HEIN/SPIRAL LABYRINTH, KEN LUM&ZHENG SHENGTIAN/A CIRCLE WITHIN A SQUARE - A SQUARE WITHIN A CIRCLE.

Nem hihetünk a szemünknek. az egyenes vibráló fényből virág és ember és betű lesz. RUTH SCHNELL/FLOATING SIGNS

Alkotótárssá válni azt jelenti - hogy interaktív árny-videojátékban játszani. különös szürreális mozgás veszi kezdetét - a látogató, a látogató árnyéka és a vetített kép között. Kínálkozik a lehetőség, hogy tenger hullámain lépkedjünk, ablakot nyissunk és beengedjük a város harangzúgását, a madarak röptét nézzük, elfogadjuk a kislány kezét, hogy táncoljunk...<Shadows embody a metaphor of illusions and blussed perception> SHILPA GUPTA/SHADOW
süti beállítások módosítása